G. de Jong B.V. is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van stukgoederen binnen de Benelux en van en naar Duitsland. Het bedrijf bestaat al 50 jaar. Ons wagenpark bestaat uit  15 lichtgewicht auto's. We vervoeren voornamelijk blokvrachten zoals metalen, conservenglas en oud papier. Een goede relatie met onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan!

Snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en hoge service graad, dat zijn onze kernwoorden.

Ons bedrijf bestaat uit een jonge vloot vrachtwagens die allen goed onderhouden worden en waarvan alle voldoen aan de EURO 6 emissie eisen. Alle wagens zijn voorzien van een modern communicatiesysteem met GPRS, zodat de planner op ieder gewenst moment van de dag met één blik kan zien waar de vrachtwagens zich bevinden. Momenteel hebben wij in totaal 15 eigen auto`s rijden.

Al onze vrachtwagens bezitten een TÜV-certificaat, waardoor we uw goederen volgens de strengste richtlijnen kunnen vervoeren.

Geschiedenis:
Transportbedrijf De Jong Schoonrewoerd BV is opgericht door Gerard de Jong in het jaar 1969. Het bedrijf wordt momenteel gerund door zijn kleinzoon Rien de Jong jr. Wij mogen ons dus al ruim 50 jaar een gezond, snel en betrouwbaar transportbedrijf noemen die actief zijn in de Benelux en Duitsland!

    +31 (0)345 - 641274          +31 (0)345 - 641844       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.