Specialiteit
Voor producenten van volume goederen zijn onze lichtgewicht volumecombi trailers zeer geschikte vervoersmiddelen. Volumetransport in combi trailers naar Duitsland is één van de specialiteiten van De Jong Transport. Luchtgeveerde combinaties van 115 m3 kunnen snel via de zijkant en achterzijde geladen en gelost worden. Wij kunnen onze speciale lichtgewicht volumecombi trailers aanbieden voor uw transporten binnen de Benelux en voor uw transport van en naar Duitsland. Omdat al onze wagens van GPRS zijn voorzien en dankzij ons professionele plansystemen kunnen we de klant altijd precies op de hoogte houden van de locatie waar de goederen zich bevinden. Dankzij deze service bent u als klant dus altijd op de hoogte.

Wilt u gebruik maken van deze service of meer informatie hierover? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Materiaal:

  • Combinaties met schuifzeilen (8,20m+7,20m x 2.50m x 2.90meter)
  • Twee combinaties zijn voorzien van meeneemheftrucks
  • Het eigen gewicht van het materiaal is gemiddeld 14 ton, zodat in Duitsland 26 ton effectief geladen kan worden
  • GPRS in hele wagenpark van G de Jong Transport
  • Veilig en betrouwbaar


Ladingszekering
Al onze wagen zijn voorzien van TÜV certificering, daarmee is ladingszekering optimaal gegarandeerd volgens de strengste richtlijnen.


     +31 (0)345 - 641274          +31 (0)345 - 641844       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.